Mostarac iz Werdera prešao u Angers

Igrao za U17 selekciju BiH

Mostarac iz Werdera prešao u Angers

Bivši kadetski bh. reprezentativac Mateo Pavlović potpisao je za SCO Angers. 

Pavlović (26) se za tri godine nije uspio nametnuti u Werderu i bilo je jasno da ugovor po isteku sezone u Njemačkoj neće biti produžen, međutim ovaj rođeni Mostarac na pronalazak nove sredine nije dugo čekao. 

Francuski prvoligaš Angers na svojim zvaničnim stranicama je saopštio da je Pavlović potpisao dvogodišnji ugovor, a ovo mu je ujedno peti klub u karijeri. Pored Werdera još je bio član Ferencvaroša, Zagreba i Dinama. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Vrijedi podsjetiti da je Pavlović u prošlosti nastupao pod zastavom BiH i u dresu naše kadetske selekcije je upisao dva nastupa. Ipak, na kraju se odlučio za Hrvatsku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi