Moura: Ne pada mi na pamet da napustim PSG

Ne želi otići

Moura: Ne pada mi na pamet da napustim PSG

Iako se u posljednje vrijeme mnogo povezuje s brazilskim Cruzeirom, Lucas Moura nema namjeru napuštati PSG u januarskom prijelaznom roku.

Reprezentativac Brazila istakao je da namjerava u Francuskoj ostati što je duže moguće. 

"Tek sam prošao fazu prilagodbe i naučio puno toga o evropskom nogometu i odlazak iz PSG-a mi ne pada na pamet. Povratak u Brazil bio bi korak nazad u mojoj karijeri, zadovoljan sam kako se sada stvari odvijaju. 2013. godina bila je godina prilagodbe i u 2014. sam počeo pokazivati svoje pravo lice", tvrdi Moura.

Moura je u dosadašnjem dijelu francuskog šampionata odigrao 18 utakmica i pritom postigao šest golova i upisao tri asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.