Mourinha navijači zvali na sastanak, on ih spustio na zemlju
Foto: EPA

Nema potrebe za razgovorom

Mourinha navijači zvali na sastanak, on ih spustio na zemlju

M. Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho odbio je da ode na sastanak sa vođom navijača ovog kluba.

Posebni je u posljednje vrijeme žestoko kritikovao navijače zbog načina na kojeg tretiraju Romelua Lukakua, a tokom sedmice ih je prozvao nakon pobjede nad Benficom.

"Nadam se da ste uživali u ovom meču više nego protiv Tottenhama", rekao je Mourinho aludirajući na prozivke navijača za igru u duelu sa Spursima.

MUST, odnosno organizacija navijača Uniteda, pozvala je Portugalca na sastanak kako bi riješili neke stvari, ali je to u svom stilu odbio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne mogu se naći sa četvrtinom ljudi na planeti. Smatram da United ima toliko navijača i jednostavno ih ne mogu sve upoznati", rekao je Mourinho.

United će sutra odigrati meč protiv Chelseaja.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi