Mourinho: Ako izgubimo, to neće biti zbog potcjenjivanja

Uoči utakmice sa WBA

Mourinho: Ako izgubimo, to neće biti zbog potcjenjivanja

Chelsea ove sezone igra gotovo briljantno, čemu svjedoči 29 osvojenih bodova iz jedanaest odigranih utakmica.

Jose Mourinho, pak, ne dozvoljava preveliku euforiju i koristi svaku priliku da 'spusti loptu na zemlju' praveći od skora Plavaca nešto sasvim normalno.

"Dobro nam ide u ovoj sezoni, ali ima mnogo da se igra. Ako ove sezone izgubimo, a ja vjerujem da hoćemo, to sigurno neće biti zbog potcjenjivanja. Bit će to jer je fudbal, fudbal", rekao je Jose Mourinho na press konferenciji uoči meča sa West Bromwichem i dodao:

"Ta utakmica je jedino što me zanima u ovom trenutku. Tu utakmicu ćemo, naravno, igrati u najjačem sastavu i shvatiti je maksimalno ozbiljno. Zato, ponavljam, nikoga nećemo potcijeniti".

Chelsea će WBA dočekati u subotu na Stamford Bridgeu, a meč je zakazan za 16 sati.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.