Mourinho "bocnuo" navijače Chelseaja i Real Madrida

Portugalac u svom stilu

Mourinho "bocnuo" navijače Chelseaja i Real Madrida

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho ljetos je preuzeo klupu Manchester Uniteda s kojim je već osvojio svoj prvi trofej.

Manchester United je proteklog vikenda osvoji trofej engleskog Liga kupa nakon pobjede u finalu protiv Southamptona sa 3:2. Ovo je za Mourinha bio prvi trofej na Old Traffordu, a nakon utakmice imao je zanimljivu izjavu kojom je "bocnuo" navijače Chelseaja i Real Madrida.

"Navijači na Old Traffordu moraju odraditi svoj dio posla na svakom meču. Moram reći da sam impresioniran koliko su oni posvećeni klubu i stadion je uvijek ispunjen. U svojoj dosadašnjoj karijeri sam trenirao nekoliko klubova, ali nikad nisam vidio da navijači imaju ovoliku strast", rekao je Mourinho.

Naravno, nakon ove izjave oglasili su se navijači Chelseaja koji su poručili Mourinhu da ne treba pretjerivati samo zbog toga što je ponovo dobio otkaz na Stamford Bridgeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi