Mourinho: Crveni kartoni su nam pomogli
Foto: EPA

Mourinho zadovoljan

Mourinho: Crveni kartoni su nam pomogli

M. Šljivak

Jose Mourinho je zadovoljan osvajanjem tri boda na gostovanju kod Crystal Palacea (2:1).

Pogocima Oscara i Fabregasa Chelsea je stigao do sedme pobjede u sezoni, a Posebni je prezadovoljan igrom koju su njegovi igrači prikazali.

"Odigrali smo sjajan meč. Od prve minute smo igrali kako smo planirali. Imali smo posjed lopte i kontrolisali smo igru. Nakon što su došli crveni kartoni, igra 10 na 10 nam je još više odgovarala i olakšala posao", rekao je Mourinho.

Posebnom se posebno dopao drugi gol njegovog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Drugi gol je bio nevjerovatno dobar. Protiv Burnleya smo postigli gol za kojeg sam mislio da će biti najbolji u sezoni, ali ovaj je jednako dobar", dodao je Mourinho.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.