Mourinho dogovorio pojačanje iz PSG-a
Foto: EPA

Serge Aurier od ljeta na Old Traffordu

Mourinho dogovorio pojačanje iz PSG-a

M. Šljivak

Desni bek PSG-a Serge Aurier karijeru će nastaviti u redovima Manchester Uniteda.

Barem tako tvrdi magazin L'Equipe, fudbaler iz Obale Slonovače obavio je jučer razgovor sa menadžerom Uniteda Joseom Mourinhom, te je navodno dogovorio njegov prelazak na Old Trafford.

Ipak, iako je Aurier dogovorio odlazak, PSG nema namjeru da ga lako pusti. Vlasnik Parižana Nasser Al Khelaifi mu je ponudio novi trogodišnji ugovor i nada se da će na njega pristati.

Ugovor 24-godišnjeg defanzivca s PSG-om veže do 2019. godine, a njegova trenutna cijena na tržištu je oko 15 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ranije je ovaj fudbaler nastupao za Toulouse i Lens, gdje je i počeo karijeru.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti