Mourinho doveo prvo pojačanja za novu sezonu

Angažovali fudbalera Espanyjola

Mourinho doveo prvo pojačanja za novu sezonu

Manchester United je osigurao prvo pojačanje za novu sezonu. 

Radi se o veznom fudbaleru iz Espanyjola, Arnau Puigmalu, prenosi katalonski Sport. 

Ovaj 16-godišnji fudbaler važi za jednog od najvećih talenata u španskom fudbalu, a Unitedu će se pridružiti čim počne prelazni rok.

U ekipi Espanyjola nadali su se da će ovaj igrač ostati njihov član te da će uskoro dobiti mjesto u prvom timu, ali ipak United je na vrijeme reagovao te će on biti njihov igrač.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, United će krajem ovog mjeseca igrati finale Evropa lige preko kojeg će pokušati izboriti nastup u Ligi prvaka naredne sezone, a od toga će zavisiti mnoga eventualna pojačanja na ljeto.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti