Mourinho dovodi Fabregasa?

Pojačat će se iz bivšeg kluba?

Mourinho dovodi Fabregasa?

E. Škorić

Iskusni španski veznjak Cesc Fabregas (29) nalazi se na meti Manchester Uniteda.

Fabregas je u posljednje vrijeme dobio šansu u Chelseaju kod Antonija Contea, pa je postigao i gol protiv Swanseaja (3:1) proteklog  vikenda.

Španac je na kraju sakupio 23 nastupa za Plavce i postigao je pet pogodaka, ali je u tim susretima upisao osam asistencija.

Već neko vrijeme se za njegove usluge zanima Milan, a navodno je sada u trku ušao i Manchester United. Jose Mourinho želi dovesti igrača iz bivšeg kluba i poznato je da Portugalac obožava španske igrače.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako bi Fabregas nakon Arsenala i Chelseaja mogao da nastupi u još jednom engleskom velikanu, a ako znamo da je igrao i za Barcelonu, onda je jasno o kakvom se igraču radi.

Uprava Uniteda će na ljeto pokušati da završi posao, mada Fabregas ima još dvije godine ugovora s londonskim klubom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi