Mourinho: Garantujem da će Terry ostati u Chelseaju

Trener Chelseaja

Mourinho: Garantujem da će Terry ostati u Chelseaju

Iako John Terryju na kraju sezone ističe ugovor sa Chelseajem, trener Jose Mourinho uvjeren je u njegov ostanak na Stamford Bridgeu. 

Portugalski stručnjak istakao je da će Terry dobiti novi ugovor, te da neće biti nikakvih problema oko produženja saradnje. 

"Terry će dobiti novi ugovor. Ono što mogu garantovati je da će Terry i sljedeće sezone biti igrač Chelseaja", tvrdi Mourinho, koji već razmišlja o njegovoj zamjeni. 

"Svi od tih velikih igrača su teški za zamijeniti. Iako još uvijek imate te igrače koji su vrlo važni članovi kluba, morate početi razmišljati što dalje. Ponekad imate rješenje u svojim redovima, a ponekad se morate okrenuti dovođenju igrača. Prošle sezone bio je dobar, a ove je još bolji što nam daje vremena da ga koristimo i pronađemo pravo rješenje za njegovu zamjenu nekada u budućnosti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti