Mourinho: Griezmann? Nemam pojma, pitajte Woodwarda
Foto: EPA

Ide na odmor

Mourinho: Griezmann? Nemam pojma, pitajte Woodwarda

E. Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho komentarisao je glasine oko dolaska Antoinea Griezmanna u njegov klub.

Griezmann je napadač Atletica, no uveliko su ga mediji preselili na Old Trafford i on bi navodno trebao obući dres Crvenih vragova u narednoj sezoni. 

"Nemam pojma. Te stvari morate pitati Eda Woodwarda. On sve zna od marta, koga ja želim, šta želim, koliko košta to što želim. Zna sve i radi od marta, a onda kada ode na odmor u avgustu, ja ću raditi", rekao je Mourinho, pa je dodao:

"Stvarno sam zadovoljan našom sezonom. Zadovoljan sam trofejom, sretan sam što smo se vratili u ligu prvaka, a sada je vrijeme da se odmorim i da se potpuno isključim iz svega. Treba mi da uživam s porodicom i prijateljima i da zaboravim malo na nogomet. Stvarno mi je potrebno".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zanimljivo, Mourinho je otišao u Monaco da sutra prati trku Formule 1, pa je stoga propustio duel Chelseaja i Arsenala u finalu FA Kupa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi