Mourinho: Idemo kući sretni i zadovoljni
Foto: EPA

Mourinho zadovoljan

Mourinho: Idemo kući sretni i zadovoljni

M. Šljivak

Menadžer Chelseaja, Jose Mourinho, izuzetno je zadovoljan pobjedom nad Stoke Cityjem (2:0).

Mourinho je nakon meča istakao kako morate biti izuzetno koncetrisani ako želite pobijediti Stoke. 

"Ovakve pobjede znače više od tri boda. Da pobijedite ovdje treba puno koncentracije i morate igrati dosta dobro. Sada su ispred nas važna tri meča. Idemo kući sretni i zadovoljni zbog tri boda", rekao je Mourinho.

Posebni je izgubio kontrolu nakon teškog starta Phila Bardsleya nad Edena Hazarda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Znao sam da je težak prekršaj. Sudija je odlučio da ne pokaže crveni karton. Međutim, zadržao je kontrolu nad utakmice, koja je bila dosta fer", dodao je Mourinho.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.