Mourinho ima savjet za Mkhitaryana

Armenac povrijeđen

Mourinho ima savjet za Mkhitaryana

E. Škorić

Jose Mourinho jučer u meču protiv Fenerbahčea nije računao na Henrikha Mkhitaryana.

Mkhitaryan je po dolasku na Old Trafford zadobio povredu, pa ga Portugalac nije mogao koristiti u posljednjim utakmicama. Iako se oporavio, Armenac se nije našao u kombinaciji za sinoćnji meč Evropske lige protiv Fenerbahčea.

"On mora raditi još većim intenzitetom kako bi zaigrao makar 15 ili 20 minuta, kao Memphis Depay. Mislim da je to najbolje. Najvažnije je da sada nastavi raditi i da čeka šansu, ali ubrzo će biti spreman", rekao je Mourinho.

Mkhitaryan je dosad sakupio četiri nastupa u dresu Crvenih vragova, a prethodno je igrao za Borussiju Dortmund, Šahtar, Metalurg i Pyunik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi