Mourinho ima zanimljiv transfer prijedlog za Real

De Gea u jednom, a zvijezda Reala u drugom pravcu

Mourinho ima zanimljiv transfer prijedlog za Real

Portugalski stručnjak na klupi Manchester Uniteda Jose Mourinho imat će pune ruke posla u ljetnom prelaznom roku.

Osim što će u klub morati na nekoliko pozicija dovesti kvalitetne fudbalere, Mourinho će se boriti i da zadrži već postojeće i to od očiju evropskih velikana.

Jedan od onih koji su dugo vremena na meti velikana kakav je Real Madrid je golman Crvenih đavola David De Gea. Njega su Kraljevi pokušali dovesti u nekoliko navrata, ali nisu uspjeli. Ipak, španski mediji navode kako će ekipa koju sa klupe predvodi Zinedine Zidane ponovo krenuti po Španca, ali Mourinho je ovog ljeta spremio zanimljiv plan.

Naime, on bi pristao da pusti svog golmana u Real Madrid, ali pod uslovom da u suprotnom pravcu krene napadač Kraljeva Alvaro Morata. Osim Morate, Jose bi od svog nekadašnjeg kluba tražio i 25 miliona eura. Opcija je naravno realna, ali vidjet ćemo šta kažu iz Kraljevskog tima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi