Mourinho: Izgubit ćemo u nedjelju

Mourinho: Izgubit ćemo u nedjelju

E. Škorić

Navijači Manchester Uniteda mogu da budu zabrinuti pred nedjeljni meč s Middlesbroughom.

United je ispao iz FA kupa od Chelseaja, a onda je pobjedom nad Rostovom (1:0) u četvrtak navečer izborio četvrtfinale Lige prvaka, no Mourinho je zabrinut zbog prenatrpanog rasporeda.

"Imamo mnogo neprijatelja. Normalno to treba da bude Rostov, ali ih mi imamo mnogo. Teško je igrati u ponedeljak sa 10 igrača, teško je igrati sada, pa onda u podne u nedelju. Imamo mnogo neprijatelja", rekao je Mourinho, pa je dodao:

"Mnogi kažu da je trebalo da postignemo više golova, ali ima mnogo stvari koje su protiv nas. Momci su fantastični, ali umor ima cijenu. Vjerovatno ćemo izgubiti u nedjelju".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmica između Middlesbrougha i Uniteda igra se u 13 sati u nedjelju i navijači Crvenih vragova sada jedino brinu da Mourinho stvarno govori istinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi