Mourinho je govorio, Pogba ga nije slušao

Portugalac ljut na Pogbu

Mourinho je govorio, Pogba ga nije slušao

E. Škorić

Paul Pogba se povrijedio u meču protiv Basela, a to definitivno ne može da bude dobro za Manchester United i Josea Mourinha.

Francuski reprezentativac povrijedio je zadnju ložu u meču grupne faze Lige prvaka protiv Basela (3:0), pa će s terena odsustvovati barem šest sedmica.

Engleski mediji objavili su kako je Mourinho bio jako ljut nakon što se Pogba povrijedio, pošto je već imao problem s pomenutom povredom. Trebao je Pogba tokom ljeta da radi po posebnom planu i programu, ali očigledno da nije.

Unajmio je Pogba privatnog trenera i imao neke svoje ideje kako raditi, pa je prema tvrdnjama Unitedovih ljekara, pogoršao situaciju, što je dovelo do brze povrede.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sada će Crveni vragovi biti prisiljeni nekoliko bitnih mečeva da odrade bez svog ponajboljeg igrača, a prvi na redu je Everton za vikend na Old Traffordu. Pogbu će vjerovatno zamijeniti Marouane Fellaini.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi