Mourinho: Ljubav se završila, Lampard je radio svoj posao
Foto: EPA

Jose Mourinho nakon gola Lamparda

Mourinho: Ljubav se završila, Lampard je radio svoj posao

M. Šljivak

Jose Mourinho nije razočaran činjenicom da ga je legenda Chelseaja Frank Lampard ostavio bez tri boda u duelu s Manchester Cityjem.

Posebnii je istakao kako je Lampard samo radio svoj posao...

"Ljubav se završila. Radio je svoj posao kao pravi profesionalac. Posao je posao i sve je to dio fudbala. On je igrač Cityja i odradio je posao kao pravi profesionalac", rekao je Mourinho, koji je istakao kako niko u Chelseaju ne zaboravlja šta je Lampard uradio za klub...

"Ljudi iz Chelseaja i navijači nikad neće zaboraviti sve ono što je Lampard uradio za klub u proteklim godinama", izjavio je nakon remija sa Cityjem Jose Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.