Mourinho: Mediji simpatišu Liverpool

Menadžer Uniteda smatra

Mourinho: Mediji simpatišu Liverpool

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho izjavio je pred derbi sa Liverpoolom kako britanski mediji gaje možda i previše simpatija prema klubu sa Anfielda.

S obzirom da je Liverpool već 27 godina bez titule, javnost je nerijetko na strani Redsa u nadi da će taj negativni niz napokon biti prekinut.

Mourinho smatra da su i mediji naklonjeni Liverpoolu i to možda i više nego što bi trebalo.

"Oni su odličan tim, ali već duže vrijeme primjećujem da postoji mnogo emocija u vezi njih. Kada vi u medijima mislite da Liverpool ima šansu za titulu, onda umijete da ih podržavate", rekao je Mourinho, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To je donekle i normalna stvar. Oni su drugi na tabeli i od prvog mjesta ih dijeli samo pet bodova, pa su svi uzbuđeni zbog toga".

Meč dva najtrofejnija engleska kluba na rasporedu je u nedjelju od 17 sati.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi