"Mourinho mi nije vjerovao, a sada igram bolje nego ikad"

Tako kaže Obi Mikel

"Mourinho mi nije vjerovao, a sada igram bolje nego ikad"

Portugalski fudbalski stručnjak Jose Mourinho napustio je ekipu Chelsea u decembru, a za neke fudbalere ove ekipe to je bila dobra vijest. 

Jedan od njih je i John Obi Mikel koji smatra da mu Mourinho nije vjerovao te da sada igra bolje nego ikad.

"Sve je stvar povjerenja. Ako trener nema povjerenja u vas, nema šanse da uspijete. Čak i ako sve radite dobro, uvijek će pronaći neku pogrešku", rekao je Mikel i nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ljudi se mijenjaju, možda je odlučio da želi učiniti bolje na drugačiji način i da me više ne treba. Nije imao povjerenje u mene kao što je imao ranije, što je u redu jer svaki si trener bira komu će vjerovati. Hiddink je došao, razgovarao sa mnom, ukazao mi povjerenje i sad je iza mene 20 utakmica, a ekipa je bolje plasirana nego u bilo kojem trenutku ove sezone".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi