Mourinho: Najponosniji sam bio kad mi je Đoković dao ruku

Portugalski stručnjak izrazio javno poštovanje prema Novaku

Mourinho: Najponosniji sam bio kad mi je Đoković dao ruku

Nije tajna da je Jose Mourinho veliki zaljubljenik u tenis, pa je tako portugalski stručnjak bio stalan gost na ovogodišnjem teniskom ATP Mastersu.

Mourinho je istakao da je najponosniji čovjek bio kada mu je Novak Đoković pružio ruku, a poznato je da je srbijanski teniser veliki navijač londonskog kluba u kojem nastupaju njegovi prijatelji Ivanović i Matić. 

''Tenis je nevjerojatan sport. Nogometaši bi mogli itekako puno naučiti od tenisača. Oni su sami na terenu i sami drže svoju sudbinu. Oni su veliki pobjednici. Mi nogometni treneri možemo puno naučiti od njih. Obožavam tenis. Bio sam najponosniji čovjek na svijetu kad mi je Novak Đoković dao ruku'', rekao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.