Mourinho nasmijan, uživao je večeras

Bodrio Portugal

Mourinho nasmijan, uživao je večeras

E. Škorić

Jose Mourinho bodrio je večeras reprezentaciju Portugala u finalu Eura.

Portugalski stručnjak je bio u Manchesteru, sprema United za novu sezonu, ali je u svom domu uz TV pratio susret Portugala i Francuske.

Njegove su se želje ostvarile i Portugal je prvi put postao prvak Evrope i to tako što je Eder u drugom produžetku postigao gol.

Sa šalom Portugala, Mourinho je bio nasmijan i dobro raspoložen. A korisnici Twittera već su se našalili na račun Arsenala i Arsenea Wengera.

"Mourinho je Portugalac, a Wenger Francuz. I Mourinho uvijek pobjeđuje Wengera", napisao je jedan od korisnika društvene mreže Twitter.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi