Mourinho ne odustaje: Poslao skauta na Olimpico
Foto: EPA

United želi Nainggolana

Mourinho ne odustaje: Poslao skauta na Olimpico

E. Škorić

Skauti Manchester Unieda boravili su u Rimu na meču Rome i Atletica.

Roma je remizirala protiv Atletica u meču grupne faze Lige prvaka, a s tribina je duel posmatrao zvanični skaut Manchester Uniteda.

Njega je na Olimpico poslao sam Jose Mourinho, koji je tražio izvještaj o Nainggolanu. 

United se odavno zanima za Nainggolana i ne planira tek tako odustati, iako je igrač u više navrata kazao da mu je namjera ostati u Romi. I sam italijanski klub planira da zadrži Belgijanca, no novac kojeg United može da ponudi mogao bi sve promijeniti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nedavno je Radja potpisao novi ugovor s Romom (do 2021. op.a), što bi značilo da će ga Englezi morati isprazniti kasu ukoliko namjeravaju da u narednih godinu dana potpišu sjajnog veznjaka, koji je u subotu postigao jedan od tri gola za Romu protiv Verone. Preostala dva postigao je Edin Džeko.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi