Mourinho ne želi Ronalda, već drugu superzvijezdu

Saopštio čelnicima kluba

Mourinho ne želi Ronalda, već drugu superzvijezdu

Portugalski stručnjak na klupi Manchester Uniteda Jose Mourinho ne želi da u ekipu dođe njegov sunarodnjak Cristiano Ronaldo, prenosi Don Balon.

Mourinho i Ronaldo nikada nisu imali naročito dobar odnos što je veoma zanimljivo jer dolaze iz iste zemlje, a portugalski trener nije zainteresovan za zvanično najboljeg fudbalera svijeta, iako bi on ovog ljeta zbog problema sa porezom mogao napustiti Madrid. 

Umjesto Ronalda, trener Crvenih đavola bi na Old Trafford stadionu više volio vidjeti Brazilca Neymara i to je prenio čelnicima kluba koji bi mogli krenuti po napadača Barcelone. 

Podsjetimo, Neymar se i ranije povezivao sa odlaskom iz Barce zbog sličnih problema sa porezom, a i tada se pominjao Manchester United. Ipak, ruku na srce, Barcelona će se teško odreći svog fudbalera u kojem naravno vide najperspektivniju budućnost.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Neymar je prošle sezone u dresu Katalonaca odigrao 30 mečeva u La Ligi te je postigao 13 pogodaka uz 15 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi