Mourinho neće ni da čuje za bogatu ponudu PSG-a

Traži se Blancov nasljednik

Mourinho neće ni da čuje za bogatu ponudu PSG-a

Prema pisanju francuskih i engleskih medija, čelnici PSG-a bili su ozbiljni u namjeri da angažuju Josea Mourinha.

Portugalac nakon napuštanja Chelseaja odmara od trenerskog posla, a već se mjesecima špekuliše o tome kako će preuzeti Manchester United.

Naravno, Crveni đavoli nisu jedini koji Mourinha žele na klupi. Navodno su za njega bili zainteresovani i u PSG-u, koji mu je planirao poslati bogatu ponudu.

Nakon ispadanja iz Lige prvaka, Laurent Blanc se našao na udaru javnosti bez obzira što je dominantno osvojio francusko prvenstvo. Od Parižana se očekivao konačni evropski iskorak, koji je još jednom izostao, pa se bivši selektor Francuske našao u nezavidnoj poziciji.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kako pišu inostrani mediji, Jose Mourinho je apsolutno nezainteresovan za pregovore sa PSG-om, pa su špekulacije o preuzimanju kluba sa Parka prinčeva vrlo brzo pale u vodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi