Mourinho odustaje od Diera i dovodi Rominog čovjeka za sve
Foto: EPA

United pravi paklen tim

Mourinho odustaje od Diera i dovodi Rominog čovjeka za sve

A. Beganović

Menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho, mogao bi ostati bez željenog pojačanja, Erica Diera.

Engleski reprezentativac i fudbaler Tottenhama velika je Mourinhova želja i iako se prije nekoliko dana činilo da će transfer biti realizovan, danas stvari izgledaju mnogo drugačije.

Tottenham želi dobro unovčiti svoju mladu zvijezdu i od Crvenih đavola na ime obeštećenja traži čak 60 miliona funti što je i za United previše.

Portugalski stručnjak na klupi Uniteda je navodno izgubio živce i počeo se okrećati drugim opcijama, a kako pišu britanski mediji, iz Rome će pokušati dovesti belgijskog reprezentativca Radju Nainggolana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Nainggolan je u Romu stigao 2014. godine iz Cagliarija, a profesionalnu karijeru počeo je u redovima Piacenze.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije