Mourinho otkrio cijenu za Edena Hazarda

Njegova cijena je 200 miliona funti

Mourinho otkrio cijenu za Edena Hazarda

A. Beganović

U posljednje vrijeme otočki mediji mnogo špekulišu o odlasku Edena Hazarda iz Chelseaja.

Sjajni belgijski reprezentativac igra sezonu iz snova, a mediji na Otoku špekulišu za koliko je Chelsea spreman prodati svog najboljeg fudbalera.

Da bi stao u kraj tim špekulacijama oglasio se menadžer Plavaca Jose Mourinho, koji je istakao:

"Real želi Hazarda? Koštat će to klub iz Madrida 100 miliona funti za svaku njegovu nogu. Može i niže, no onda će nam morati dati jednog od svojih najboljih igrača".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Hazard je u Chelsea stigao za 40 miliona eura. U dresu londonskog kluba je odigrao 157 utakmica i pritom je postigao 48 pogodaka, kojim je dodao isto toliko asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.