Mourinho otkrio koga bi volio izbjeći u osmini finala

Razlog veoma jednostavan

Mourinho otkrio koga bi volio izbjeći u osmini finala

Manchester United je danas prošao u osminu finala Evropa lige nakon što su izbacili ekipu St. Etiennea.

Jose Mourinho je nakon meča govorio o mogućim protivnicima u osmini finala kazavši da će biti mnogo veoma dobrih ekipa. Ipak, otkrio je i koji bi tim želio izbjeći.

"Nemam nikakvih želja kada je u pitanju rival u osmini finala. Navikao sam na težak žrijeb. Nekada zaista pomislim da postoje hladne i tople kuglice na žrijebu, ali sada ni sam ne bih mogao odabrati protivnika. Tu će biti 16 veoma dobrih evropskih ekipa, a neke od njih su igrale i Ligu šampiona ove sezone. Jedino što ne bih volio je da putujemo daleko jer ćemo u to vrijeme imati važne utakmice protiv Chelseaja i Middlesbrougha. Više bih volio Lyon nego Krasnodar", rekao je Mourinho.

Podsjetimo da je United u prvom meču slavio sa 3:0 protiv St. Etiennea, a u revanšu su slavili sa 1:0.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi