Mourinho otpisao devet igrača, među njima i jedna zvijezda

Velika čistka na Old Traffordu

Mourinho otpisao devet igrača, među njima i jedna zvijezda

Engleski mediji donose vijest da je Jose Mourinho danas obavio razgovor sa devetoricom fudbalera Manchester Uniteda, kojim je poručio da mogu potražiti novi klub.

Među igračima koji se ne nalaze u njegovim planovima je i jedna velika zvijezda i prošlogodišnje skupo pojačanje Bastian Schweinsteiger. Nekadašnji fudbaler Bayerna očigledno nije pronašao svoju sreću na Old Traffordu i pokazana su mu izlazna vrata kluba.

Jose Mourinho želi skratiti ekipu na 24 imena, a u njegove planove se ne uklapaju Cameron Borthwick-Jackson, Tim Fosu-Mensah, Andreas Pereira, James Wilson, Adnan Januzaj, Will Keane, Tyler Blackett i Paddy McNair. Svi pobrojani fudbaleri su danas trenirali sa mladim timom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United će ove fudbalere ili prodati, ili poslati na posudbu, ali jasno je da sljedeću sezonu neće dočekati u dresu Crvenih đavola, osim ako se nešto drastično ne promijeni.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti