Mourinho otpisao nekadašnjeg Van Gaalovog ljubimca

Schneiderlin će napustiti United

Mourinho otpisao nekadašnjeg Van Gaalovog ljubimca

E. Škorić

Velika očekivanja imali su navijači Manchester Uniteda od ove sezone, no ona nije baš najbolje krenula.

Jose Mourinho je na ljeto postao menadžer Uniteda, doveo je Pogbu, Ibrahimovića, Mkhitaryana i Baillyja, ali rezultati ni njemu, a ni njegovim pojačanjima ne idu u prilog.

Ibrahimović skoro 500 minuta nije zabio ligaški pogodak, Pogba koji je koštao 105 miliona eura čas dobar, čas loš, dok se Mikhtaryan liječi od povrede. Bailly se zaista može nazvati pravim pojačanjem, ali džaba sve - Chelsea je očitao United lekciju u nedjelju i slavio s 4:0.

Dakle, neke stvari ne štimaju na Old Traffordu, a navodno je Mourinho već počeo da rješava 'kukolje'. Kako pišu pojedini otočki mediji, on je Morganu Schneiderlinu poručio da mu više ne treba i da bi bilo najbolje da promijeni klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Schneiderlina je u United doveo Louis van Gaal i ovaj zadnji vezni je u 30 mečeva postigao jedan pogodak. Ali sve je izvjesnije da je njegovo vrijeme u Manchesteru završeno. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi