Mourinho: Pep je oćelavio, očito ne uživa u nogometu
Foto: EPA

Nastavili 'rat'

Mourinho: Pep je oćelavio, očito ne uživa u nogometu

E. Škorić

Jose Mourinho i Pep Guardiola više ne rade u španskoj Primeri, ali svejedno se i dalje svađaju.

Njih dvojica, bivši treneri Reala i Barcelone, nikako da ne uzmu jedan drugog u usta. Svađali su se u Nyonu, za vrijeme žrijeba grupa Lige prvaka. Guardiola je rekao da bi visina trave na terenima trebala biti 1.5 umjesto 3 centimetra. 

“Svako ima svoj stil igre i to treba poštovati. Nogomet može da bude spektakularan na više načina”, rekao je Mourinho, a Pep je odgovorio: “Meni djeluje da Mourinho više gleda rezultat nego spektakl. Njemu je samo to važno”.

Bild je jučer objavio novu izjavu Portugalca, koji očito ne ostaje nikome dužan. “Ne ćelavite ako uživate u onome što radite. Pep je oćelavio. Očito ne uživa u nogometu”.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.