Mourinho pikirao Srbina iz Benfice
Foto: EPA

Posebni želi Živkovića

Mourinho pikirao Srbina iz Benfice

M. Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho već traži pojačanja za januarski prelazni rok.

Gotovo da ne postoji igrač iz najboljih evropskih liga kojeg Posebni ne poznaje, a njegovu pažnju je sada privukao 21-godišnji srbijanski fudbaler Andrija Živković.

Ovaj mladi fudbaler impresionirao je Mourinha igrama u dresu Benfice i navodno ga već u januaru želi vidjeti u redovima svog tima.

Portugalski velikan s Unitedom ima dobru saradnju. Spremni su pustiti Živkovića na Old Trafford, ali cijena je minimalno 60 miliona eura.

Ipak, s obzirom na to da je tim iz Manchestera jedan od najbogatijih na svijetu, novac im ne predstavlja problem, pa bismo Živkovića lako mogli gledati u dresu engleskog velikana, čiji skauti ga već dugo prate.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Andrija Živković dres Benfice već više od godinu dana. U redove portugalskog kluba stigao je iz Partizana u kojem je proveo kompletnu omladinsku karijeru.

Ove sezone 21-godišnji veznjak je u pet utakmica upisao dvije asistencije, dok je prošle sezone imao jako dobar učinak i u 24 meča za Benficu je postigao jedan gol uz čak 11 asistencija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi