Mourinho: Pokušat ću dovesti Balea, ali pod jednim uslovom
Foto: EPA

Portugalac priznao

Mourinho: Pokušat ću dovesti Balea, ali pod jednim uslovom

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho izjavio je da će pokušati dovesti Garetha Balea u Manchester United ovog ljeta, ali pod jednim uslovom.

Mourinho i United su bili dosta aktivni ovog ljeta na tržištu, a najveći transfer ostvarili su dolaskom Romelua Lukakua iz Evertona. Međutim, na Old Traffordu ne razmišljaju još uvijek da završe s pojačanjima, te se sve više govori o tome da će Crveni đavoli pokušati dovesti Balea iz Real Madrida.

Portugalac je na današnjoj press konferenciji pred sutrašnji meč Superkupa protiv Real Madrida u Skoplju priznao da će pokušati dovesti Balea. Međutim, Mourinho je rekao da će to uraditi samo u slučaju da ga Real Madrid želi prodati, a to će saznati već sutra.

"Spreman sam da se borim za Balea i da ga pokušamo dovesti ukoliko Real Madrid više ne računa na njega. Ako on nije u planovima kraljevskog kluba onda ću ja da se borim s ostalim klubovima za ovog sjajnog igrača. Ipak, ukoliko on bude igrao u sutrašnjoj utakmici onda je to znak da Zinedine Zidane i dalje računa na njegove usluge i da će ostati u Real Madridu", rekao je Mourinho.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi