Mourinho poručio fudbaleru da mu je bolje da napusti United

Jones na izlaznim vratima Crvenih đavola

Mourinho poručio fudbaleru da mu je bolje da napusti United

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho od svog dolaska u Manchester United napravio je nekoliko drastičnih promjena u sastavu.

Mourinho se na samom startu odrekao usluga Bastiana Schweinsteigera, a nakon nekoliko mečeva preselio je i Waynea Rooneyja na klupu. Ipak, postoji i nekoliko drugih igrača koji će već u januaru gotovo sigurno napustiti Old Trafford.

Jedan od njih je i Phil Jones koji u posljednje vrijeme ima velikih problema sa povredama. Jones se konačno vratio i odigrao je tri uzastopne utakmice u dresu Uniteda. Ipak, portugalski stručnjak nije siguran da će Jones ostati na Old Traffordu.

"Kada sam došao u United on je bio povrijeđen. Zadnjih nekoliko utakmica je igrao i bio je sjajan, ali čuo sam da ima problema često s povredama. Rekao sam mu iskreno da ne vjerujem da je njegova budućnost u Unitedu. Možda je za njega bolje da pronađe novi klub, ali ima još uvijek vremena da me uvjeri u suprotno", rekao je Mourinho.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi