Mourinho: Rooney je moj čovjek

Portugalac i dalje vjeruje u kapitena

Mourinho: Rooney je moj čovjek

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda savladali su danas na domaćem terenu Leicester sa visokih 4:1.

Crveni đavoli su nakon tri uzastopna poraza danas ubjedljivo savladali aktuelne prvake Engleske. United je odigrao sjajan meč, a u centru pažnje bio je kapiten domaćih Wayne Rooney koji je danas ostao na klupi.

Navijači su oduševljeni ovim potezom portugalskog stručnjaka, jer Rooney u posljednje vrijeme ne pruža baš najbolje partije. Ipak, Mourinho je nakon meča izjavio da ovo ne znači da Rooney neće početi naredni meč.

"Wayne Rooney je veliki igrač za mene, Manchester United i ovu zemlju. On je moj čovjek i u potpunosti mu vjerujem. Vjerujte da je on sretan u Unitedu", rekao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi