Mourinho "ruši" atmosferu u reprezentaciji Francuske
Foto: EPA

Otkrio s kim Pogba ne voli igrati

Mourinho "ruši" atmosferu u reprezentaciji Francuske

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho svojom izjavom o Paulu Pogbi odlučio je malo uzdrmati atmosferu u reprezentaciji Francuske.

Pogba je već neko vrijeme povrijeđen i još uvijek nije tačno poznato kada bi se mogao vratiti na teren. Mourinho je priznao da mu francuski veznjak nedostaje u prvom timu, ali da Pogba izvrsno radi na svom oporavku, te da bi se u skorije vrijeme trebao vratiti na travnjak.

Međutim, u svojoj posljednjoj izjavi Mourinho je odlučio malo uzdrmati atmosferu u reprezentaciji Francuske što se nije svidjelo medijima u toj državi, a sigurno neće ni selektoru Didieru Deschampsu. Portugalac je i ovaj put pokazao da nema dlake na jeziku.

"Pogba je igrač koji može da ispiše historiju jer ima nevjerovatantalent. Ove sezone imamo mnogo bolji balans u sredini i to se vidi. Njegovo partnerstvo s Matuidijem u reprezentaciji nije nešto i čini mi se da je nesretan što igra s njim u ekipi", rekao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi