Mourinho: Samo jedno me može natjerati da napustim Chelsea

Portugalac izgubio povjerenje?

Mourinho: Samo jedno me može natjerati da napustim Chelsea

Londonski Chelsea je zabilježio najlošiji ligaški start u posljednjih 37 godina i nakon osam odigranih kola zauzima tek 16. poziciju u Premiershipu. 

Javnost sumnja da je Jose Mourinho izgubio povjerenje svlačionice, a to je upravo ono jedino što može uzrokovati njegovu ostavku u bliskoj budućnosti. 

"Ljudi mogu da govore šta hoće, ali novinari treba da razgovaraju direktno s igračima. Dođite u trening-centar sljedeće sedmice, biće tu Terry, biće Costa, Ramires. Pitajte ih", kazao je Mourinho za britanske medije i dodao:

"Ako vam oni kažu da mi ne vjeruju, to je jedina stvar koja može da me natjera da podnesem ostavku. Ponavljam, jedina. Ali ne lažni izvori, već igrači za stolom", dodao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea na početku nove sezone reda neuspjehe i izgleda neprepoznatljivo.

"Nije lako, toliko sam nesretan kada iskusim poraz u sportu, ali istovremeno sam sretan zbog načina na koji se nosim sa cijelom situacijom. Samo majka priroda može da nam pomogne da prođe ovaj period loše forme – da dođu jednom u svlačionicu i da vode 2:0 ili 3:0. Onda će nestati i pritiska, panika, negativnosti. Momcima je to potrebno i vrijeme će to donijeti, ali ne znam hoće li to biti na sljedećem meču, za dva ili za tri", riječi su Portugalca. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.