Mourinho spremio specijalni ugovor za Ibrahimovića

Zlatan karijeru vjerovatno nastavlja u Unitedu

Mourinho spremio specijalni ugovor za Ibrahimovića

E. Ganibegović

Zlatan Ibrahimović će vjerovatno potpisati novi ugovor sa Manchester Unitedom.

Prošle sezone, Ibrahimović je za Crvene đavole u svim takmičenjima postigao 28 pogodaka, nako čega je doživio neugodnu povredu.

Oporavak od povrede ide brže nego očekivano, tako da su odmah počele špekulacije gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru.

United je bila jedna od destinacija, ali se spominjao i njegov bivši klub Milan, međutim kako engleski mediji prenose Zlatan će dobiti novi ugovor od Crvenih đavola.

Ibrahimović će kako prenosi Independent, dobiti specijalni ugovor od ekipe sa Old Trafforda, u kojem će imati ulogu trenera, kao i ulogu igrača.

Mourinho mnogo cijeni Zlatana, pa zbog toga želi da mu da ovakvu vrstu ugovora, jer hoće da njegovi mladi igrači uče od Ibrahimovića.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije