Mourinho: Šteta što nisam mogao napraviti četvrtu izmjenu
Foto: EPA

Razočarani Portugalac nakon poraza

Mourinho: Šteta što nisam mogao napraviti četvrtu izmjenu

E. Škorić

Jose Mourinho je izjavio da su mu bile neophodne četiri izmjene u meču protiv Crystal Palacea.

Chelsea je poražen s 2:1 od Crystal Palacea na svom terenu, a Mourinho je itekako bio razočaran. 

Smatra da mu je na štetu išlo i to što nije mogao da izvrši više od tri izmjene. Očito je bio nezadovoljan polovinom tima...

"Krivim sebe što nisam mijenjao dvojicu ili trojicu igrača, čiji nastup je bio očajan, a ja sam ih držao u igri 90 minuta", kazao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada sam napravio treću izmjenu, shvatio sam da mi treba još jedna i da nemam više pravo da mijenjam. Ime igrača kojeg sam želio da zamijenim vam nikada neću reći", dodao je Portugalac.

Kriv je Mourinhu bio i sudija. "Sudija je ponovo bio loš. Nije nam svirao čist penal u prvom poluvremenu. Da je svirao, sve bi bilo drugačije. Nakon toga, Crystal Palace je bio opasniji".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.