Mourinho u Beču: Skautira reprezentativca Srbije
Foto: EPA

Posebni 'uhvaćen' na Ernst Happelu

Mourinho u Beču: Skautira reprezentativca Srbije

Reprezentacija Srbije upravo igra gostujuću utakmicu protiv Austrije. Izabranici Slavoljuba Muslina na ovoj utakmici imaju priliku potvrditi plasman na Svjetko prvenstvo, te trenutno vode sa 0:1. 

Na tribinama Ernst Happel stadiona u Beču je primijećen i jedan poseban gost.

Naime, prema navodima ORF TV-a na tribinama se nalazi i trener Manchester Uniteda, Jose Mourinho. Portugalski stručnjak, navodno, nije tu kako bi gledao nastup fudbalera Crvenih đavola Nemanje Matića, nego "skautira" drugog srbijanskog reprezentativca.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Foto: Twitter.com/gemprech

Špekuliše se da bi Posebni volio vidjeti na Old Traffordu još jednog reprezentativca Srbije, ali nije poznato o kojem se fudbaleru radi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi