Mourinho u problemima pred finale protiv Ajaxa
Foto: EPA

Pogba ima problema s povredom?

Mourinho u problemima pred finale protiv Ajaxa

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Untieda u srijedu u Štokholmu igraju protiv Ajaxa finalnu utakmicu Evropske lige.

Pred izabranicima Josea Mourinha je najvažnija utakmica ove sezone jer će Crveni đavoli osvajanjem Evropske lige izboriti direktan plasman u Ligu prvaka. Poznato je da Zlatan Ibrahimović neće igrati u finalu jer je prije nekoliko sedmica zadobio tešku povredu, ali to nisu jedini problemi za portugalskog stručnjaka.

United je jučer u posljednjem kolu Premiershipa na Old Traffordu savladao Crystal Palace sa 2:0, a mnoge je zabrinula činjenica da je Paul Pogba morao napustiti teren. Iako se činilo da je Mourinho izmjenu napravio taktički kako bi odmorio Francuza za finale, čini se da su stvari nešto drugačije.

Naime, engleski mediji su prenijeli danas da je Pogba napustio teren jer ima problema sa povredom koljena desne noge. Navodno, zbog toga bi Pogba mogao propustiti meč protiv Ajaxa, ali iz Uniteda još uvijek se nisu oglasili povodom ovog pitanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi