Mourinho u Unitedu ima veoma zanimljiv nadimak

Nije više Special One

Mourinho u Unitedu ima veoma zanimljiv nadimak

Jose Mourinho više nije Special One, bar ne u Manchester Unitedu.

Kako prenose engleski mediji, portugalski stručnjak ima novi nadimak, po uzoru na lik iz filma "Driving Miss Daily" - Daisy. Sličnost Josea i Daisy, koju u tom filmu glumi Jessica Tandy je u tome što oboje imaju privatnog vozača koji ih voza gdje god treba.

Osim toga, Jose je cijelu sezonu proveo u hotelu, a njegova porodica još uvijek živi u Londonu pa su se u Unitedu odlučili našaliti i dati novi nadimak Mourinho.

Šalu na stranu, Jose je u prvoj sezoni na Old Traffordu tim odveo do Lige prvaka i to osvajanjem Evropa lige, a osim toga osvojio je i Carling Cup.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi