Mourinho već našao zamjenu za Rooneyja?

Isco na meti Crvenih đavola

Mourinho već našao zamjenu za Rooneyja?

E. Čaušević

Kapiten Manchester Uniteda, Wayne Rooney, proteklih dana proživljava najgore dane na Old Traffordu.

Rooney je očajno počeo novu sezonu, a navijači Crvenih đavola zatražili su od Mourinha da ga stavi na klupu za rezervne igrače. Nakon što je Rooney ostao na klupi protiv Leicestera United je slavio sa ubjedljivih 4:1. Ipak, čini se da nema kraja lošim vijestima za Rooneyja.

Naime, engleski mediji prenose da je portugalski stručnjak odlučan da u januaru dovede pojačanje koje bi trebalo biti zamjena za Rooneyja. Navodno, Mourinho na meti ima igrača Real Madrida, Isca, za kojeg se zna da je na izlaznim vratima kraljevkog kluba.

Ovaj 24-godišnji vezni igrač nema mnogo prilike za igru u kraljevskom klubu, te se sve više priča da će u januaru napustiti Bernebeu. Ukoliko Florentino Perez odluči da proda ovog igrača gotovo sigurno da će on od januara nositi dres Manchester Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi