Mourinho za poraz krivi sudiju i jednog igrača
Foto: EPA

Oglasio se Jose Mourinho

Mourinho za poraz krivi sudiju i jednog igrača

M. Šljivak

Jose Mourinho je razočaran nakon poraza od Crystal Palacea na Stamford Bridgeu.

Palace je savladao Plavce s 2:1, a ovo je Chelseaju drugi poraz ove sezone.

"Ne bih rekao da je ovo šok, već razočarenje. Uradili smo dovoljno da rezultat bude drugačiji, ali sve je danas išlo protiv nas. Tim je odigrao jako dobro, ali moram reći da danas nisam imao svih 11 igrača na terenu", rekao je Mourinho.

Za poraz je okrivio sudiju i jednog igrača svog tima, čije ime nije rekao.

"Sudija je ponovo bio loš. Nije nam svirao čist penal u prvom poluvremenu. Da je svirao, sve bi bilo drugačije. Nakon toga, Crystal Palace je bio opasniji. Jedan igrač je kriv za gol. Možda je moja greška što ga nisam zamijenio, jer nije ga bilo u utakmici. Vjerovao sam mu, ali kad igrač igra tako loše, morate ga mijenjati. Kockao sam se i izgubio utakmicu. To je moja greška", smatra Posebni.

Portugalac tvrdi i kako sumnja da će Chelsea dovoditi nove igrač.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne vjerujem da ćemo dovoditi igrače. Moje je da treniram igrače, ne da se bavim time", dodao je Mourinho.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.