Mourinho: Zašto nam suci ovo rade?

Ponovo imao prigovor na suđenje

Mourinho: Zašto nam suci ovo rade?

Chelsea je protiv Liverpoola teškom mukom izborio plasman u finale Capital One Cupa a Mourinho je po završetku imao šta prigovoriti sucima utakmice koja se sinoć odigrala na Stamford Bridgeu.

Portugalski stručnjak na klupi Plavaca smatra da je njegov tim drastično oštećen. Naravno, Specijalni to nije mogao prešutiti iako je želio.

"Ako budem mnogo pričao o tome, opet će me kazniti a ljudi će komentarisati da Mourinho opet laje po sucima. Zato ću prepustiti analize novinarima i postaviti samo jedno pitanje - Zašto nam ovo rade?", istakao je Mourinho.

Njegov govor se odnosi na spornu situaciju iz prvog poluvremena kada je sudac propustio svirati čist jedanaesterac za Chelsea nakon prekršaja Škrtela nad Costom.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.