Mourinhov snimak nakon utakmice zapalio internet

Nije mogao sakriti emocije

Mourinhov snimak nakon utakmice zapalio internet

Manchester United se sinoć plasirao u finale Evropske lige nakon domaćeg remija sa Celtom iz Viga (1:0).

Crveni đavoli su imali vodstvo i činilo se da će mirno privesti utakmicu kraju, ali Celta je u finišu poravnala na 1:1 i potom propustila kolosalnu priliku da šokira Engleze.

Utakmicu je emotivno pratio i Jose Mourinho, koji je do 96. minute strahovao da bi njegova prva sezona mogla propasti, jer je osvajanje Evropske lige postavljeno za primarni cilj.

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, Mourinho je 'eksplodirao' od sreće, a snimak sa tribine najbolje pokazuje koliko mu je stalo do uspjeha na Old Traffordu.


Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi