"Mourinhove odluke o prodaji Mate i Luiza su ispravne"
Foto: EPA

John Terry tvrdi

"Mourinhove odluke o prodaji Mate i Luiza su ispravne"

M. Šljivak

Kapiten Chelseaja John Terry smatra da je menadžer tima Jose Mourinho napravio prave poteze prodajom Juana Mate i Davida Luiza.

Povratkom Posebnog u klub Mata i Luiz su postali višak. Španac je završio u Manchester Unitedu, dok je Brazilac postao član PSG-a.

Terry smatra da je Mourinho napravio izuzetan potez prodajom ovog dvojca.

"Juan Mata i David Luiz su vrhunski igrači. Međutim, Mourinho je vidio nešto u njima, ne znam šta, te ih je pustio da odu. Prodaja je na kraju imala smisla i bile su ispravne", rekao je Terry.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iskusni štoper nedavno je produžio ugovor s Plavcima na još jednu sezonu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.