Mourinhu nije pošlo za rukom da prošeta Zagrebom
EPA

Odmah je uočen

Mourinhu nije pošlo za rukom da prošeta Zagrebom

Jose Mourinho stigao je danas u Zagreb. 

Karizmatični portugalski trener koji vodi Manchester United stigao je poslovno u Hrvatsku, tačnije s namjerom da razgovara s Ivanom Perišićem, koji će večerašnju utakmicu protiv Ukrajine propustiti zbog žutih kartona. 

Mourinho je veliki Perišićev fan. Dolaskom u Zagreb želi preduhitriti konkurenciju, tačnije Chelsea i Liverpool, koji su također 'bacili oko' na fudbalera Intera, a na transferu radi zajedno sa Predragom Mijatovićem. 

Lijepo vrijeme u Zagrebu želio je Mourinho iskoristiti i da prošeta, međutim neprimijećen nije ostao. Čim je izašao iz hotela, opkolili su ga novinari i fotoreporteri kojima se sarkastično obratio.

"Hvala što ste mi dopustili da prošetam po gradu", kazao je Mourinho i potom se vratio u hotel. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Foto: Pixsell

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi