Moussa Sissoko seli u Tursku?

Tottenhamov promašaj na meti Trabzonspora

Moussa Sissoko seli u Tursku?

Nakon što je prošlog ljeta stigao iz Newcastlea u Tottenham za 30 miliona funti, Moussa Sissoko je odigrao jako lošu sezonu, kako je sam jednog prilikom izjavio svoju najgoru u karijeri, te se pokazao kao potpuni promašaj za ekipu iz Londona.

Ipak, Moussa Sissoko se našao na meti nekoliko klubova, pa bi ga se u Tottenhamu mogli uskoro "riješiti". Nakon Evertona i nekoliko ekipa iz Francuske, interes za Sissokoa je pokazao i turski Trabzonspor.

Trabzonspor želi, prema navodim turskih medija, Sissokoa dovesti na jednogodišnju posudbu, a pregovori između dva kluba, navodno, odlično napreduju.

Sissokov ugovor sa Tottenhamom vrijedi do 2021. godine, a on je u protekloj sezoni Premier lige za ovu ekipu odigrao 25 utakmica, te je uspio upisati svega dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi