Moyes: Dominirali smo i primili smo dva glupa gola
Foto: EPA

Menadžer Uniteda nakon poraza od Evertona

Moyes: Dominirali smo i primili smo dva glupa gola

E. Škorić

Menadžer Manchester Uniteda David Moyes smatra da je njegov klub dominirao na Goodison Parku unatoč porazu od Evertona (2:0)

Moyes se s Unitedom vratio na Goodison Park, a njegov bivši klub je slavio s 2:0. Unitedu prijeti neigranje u Evropi prvi put nakon 1982. godine.

“Primili smo dva užasna gola, ali je dodavanje bilo odlično, kontrolisali smo utakmicu, ali nismo uspjeli da stvorimo dovoljno šansi. Odlično smo igrali u prvom poluvremenu, ali smo pali u posljednjoj trećini meča”, rekao je Moyes, dodavši kako je Phil Jones napravio glupost kada je igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

“Bila je glupa odluka baciti se ispred lopte blizu svog gola, a pred poluvrijeme smo primili glup gol”,

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti