"Možemo Romi sutra prouzrokovati mnogo problema"

Genesio vjeruje u svoj tim

"Možemo Romi sutra prouzrokovati mnogo problema"

E. Čaušević

Ekipa Lyona sutra na domaćem terenu dočekuje Romu u okviru osmine finala Evropske lige.

Francuska ekipa je dobila veoma teškog protivnika u osmini finala Evropske lige, ali trener Lyona, Bruno Genesio, vjeruje da njegov tim može iznanaditi Vučicu. On je na današnjoj press konferenciji izjavio da zna da će biti težak meč sutra, no dodao je da itekako vjeruje u svoju ekipu.

"Poštujemo Romu, ali vjerujemo da im možemo prouzrokovati dosta problema. Ovo je sigurno meč dosadašnjeg dijela sezone i pokušat ćemo pružiti maksimum u sutrašnjoj utakmici. Naradno da smo željeli izbjeći Romu i Manchester United, ali nismo imali sreće. No, prihvatamo ovaj izazov i vjerujemo da možemo izboriti četvrtfinale", rekao je Genesio, te dodao:

"Gledali smo videa Rome iz prethodnih utakmica i spremili smo se najbolje što možemo. Sutra ćemo vidjeti na čemu smo i koliko možemo pružiti. Znamo da i Roma želi pobjedu i siguran sam da će to biti spektakularan meč".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije